25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαμάτα: «Να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται με τον ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση

Ο Αλί Σαμάτα στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ επισήμανε πως θέλει να πετύχει όσα περισσότερα γίνεται με την ομάδα του.
Ο Αλί Σαμάτα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ στο 3-0 επί του Βόλου με τον Τανζανό επιθετικό μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξαιρετική κατάσταση. Πιέζουμε καθημερινά τους εαυτούς μας, είναι μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες όπως είμαι εγώ. Είναι δύσκολο να καταλάβω την ποδοσφαιρική κουλτούρα που επικρατεί στην Ελλάδα. Είμαι διαθέσιμος και βοηθάω. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον ΠΑΟΚ. Είχε προηγηθεί η ασίστ που είχα δώσει στα Ιωάννινα στον Αντρίγια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω καθημερινά, θέλω να μάθω περισσότερα από την φιλοσοφία του προπονητή. Αυτό αρχίζει να φαίνεται και στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκει γκολ. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για περισσότερους στόχους, ούτε για προσωπικούς στόχους».

Για το αν θα επέλεγε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη ή την κατάκτηση ενός τίτλου στην Ελλάδα: «Θέλω να πετύχω και στα δύο. Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα για εμένα».

Για τον Τάισον: «Ο Τάισον είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, είναι υπέροχος και φανταστικός. Προσπαθεί με την ποιότητά του να βοηθάει όλους στην ομάδα, μακάρι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στα παιχνίδι. Αλλά όλοι ξέρουμε πως έχει μια απίθανη ποιότητα και χαιρόμαστε που τον έχουμε στον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διακοπή καπνίσματος: Πολλά υποσχόμενο χάπι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ: Καλή επιτυχία στο έργο τους

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σε εξέλιξη μαζική μετακίνηση πληθυσμού από τη βόρεια στη νότια Λωρίδα της Γάζας