25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΛΙΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Κοινοποίηση

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου προσκαλεί εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του κατά το σχολικό έτος 2024-2025.

Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Βιολόγοι, καθώς επίσης Οικονομολόγοι και καθηγητές Πληροφορικής ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των εκπαιδευτικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, καθώς θα συνεχιστεί η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, προσκαλούνται εθελοντές δάσκαλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι η ενίσχυση μαθητριών/τών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατοικούν στον Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου). Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Σχολικής Επιτροπής 210 9831087 και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

FILM FESTIVAL ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΑΟΚ: Η ειδική μνεία της UEFA στην πορεία και στον Κωνσταντέλια που θύμισε κάτι από… Μέσι!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:30