25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΟΚ: Η ειδική μνεία της UEFA στην πορεία και στον Κωνσταντέλια που θύμισε κάτι από… Μέσι!

Κοινοποίηση

Η ειδική αναφορά από την UEFA στον ΠΑΟΚ, τη μια από τις μόλις τρεις ομάδες του Europa Conference League που έχει το απόλυτο νικών, αλλά και στα… μαγικά του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη (9/11), με τους διοργανωτές να κάνουν ειδική μνεία στην πορεία του ΠΑΟΚ.

«Η Βικτόρια Πλζεν, ο ΠΑΟΚ και η Φενερμπαχτσέ υπερασπίζονται τα τέλεια ρεκόρ τους στην τέταρτη αγωνιστική, όταν η Άστον Βίλα, η Φιορεντίνα και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα προσπαθήσουν να φτάσουν ξανά στην κορυφή», αναφέρεται στην προαναγγελία της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Στην ειδική αναφορά στα έως τώρα «κατορθώματα» του «Δικεφάλου» στο Europa Conference League, φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αμπερντίν, όπου ο «Δικέφλος» γύρισε από το 2-0 στο τελικό 2-3, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια και στην ενέργεια του 20χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού που θύμισε… Μέσι.

«Ρίξτε μια ματιά στον εξαιρετικό Γιάννη Κωνσταντέλια που είχε δοκάρι μετά από ένα χορευτικό πέρασμα σε στυλ Μέσι από την άμυνα της Αμπερντίν», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14:30

Με Champions League οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12)

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ