35.6 C
Alimos
23/06/2024
alimos24.gr
Image default
ΕΚΛΟΓΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιάννης Μαριόλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο”

Κοινοποίηση

Στο πλευρό του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη ο Γιάννης Μαριόλης θα διεκδικήσει και πάλι την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Ο Γιάννης Μαριόλης είναι σήμερα αντιδήμαρχος ΚΕΠ και Λαϊκών Αγορών, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπης Παιδείας, ενώ υπήρξε και Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. 

Από το 2013 στήριξε ως τότε Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου τον Ανδρέα Κονδύλη και έκτοτε εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος. 

Οι τομείς ευθύνης του και στις δύο θητείες αφορούν κυρίως στην Παιδεία: 

2014 – 2023: Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με κυριότερα επιτεύγματα την λειτουργία του 6ου Νηπιαγωγείου στον “Παλαιό Άλιμο” το 2022, τη λειτουργία Κ.Δ.Β.Μ. ανηλίκων Αλίμου, την βράβευση από το 2018 όλων των εισαχθέντων απόφοιτων των Λυκείων μας στα ΑΕΙ, και την υποστήριξη πολλών εκπαιδευτικών δράσεων, με κορυφαίες την Εβδομάδα Ειρήνης, το 2023, την καθιέρωση από το 2018 των Ρητορικών Αγώνων, τους Θεατρικούς Αγώνες το 2018 και την αναβίωση “2.300 χρόνια μετά” του Αρχαίου Θεάτρου Ευωνύμου το 2016. 

2014 – 2022: Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με κυριότερα επιτεύγματα την αύξηση δυνατότητα φιλοξενίας όλων των νηπίων μας, την ψηφιοποίηση υπηρεσιών για την απλούστευση των διαδικασιών, αλλά κυρίως την καθημερινή φροντίδα των παιδιών μας σε υγειονομικό, ψυχοπνευματικό και αναπτυξιακό επίπεδο από ειδικούς επιστήμονες. 

2023: Αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Λαϊκών Αγορών και άλλων λειτουργιών της πόλης, με κυριότερα επιτεύγματα την αναβάθμιση των υπηρεσιών των δύο ΚΕΠ του Δήμου μας, με ανανέωση όλου του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (P.C. για τους εργαζόμενους, οθόνες για 24ωρη ενημέρωηση, σύστημα προτεραιότητας). Με συντονισμένη δράση επαναλειτουργήσαμε τη Λαϊκή Αγορά στον Παλαιό Άλιμο και φροντίζουμε την εύρυθμη λειτουργία όλων των Λαϊκών Αγορών μας. 

Ο Γιάννης Μαριόλης δηλώνει:

“Αλιμιώτισσες και Αλιμιώτες, ευχόμενος υγεία και προκοπή σε όλους δηλώνω τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023 με τον Δήμαρχό μας Ανδρέα Κονδύλη και την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση “Αγαπώ τον Άλιμο”, μια καθαρή, προοδευτική αυτοδιοικητική πρόταση που δεν χειραγωγείται από κόμματα ή επιχειρηματικά συμφέροντα. Με ήθος, εντιμότητα και αλληλεγγύη, σας καλώ όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις του Δήμου μας, ζητώ την ψήφο σας, για τον Άλιμο της Παιδείας, του Φωτός και του Πολιτισμού”. Ποιος είναι ο Γιάννης Μαριόλης 


Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Άλιμο, από το 1963 με καταγωγή από τη Μάνη. 

Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη, έχει τρία παιδιά, τη Μαρία δικηγόρο Αθηνών, τη Νίκη δικηγόρο Αθηνών και τον Βασίλη Τεχνολόγο Γεωπόνο και τρία εγγόνια, τον Δημήτρη τον Αργύρη και την Αφροδιτούλα. 

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας της Εργασίας και Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε προγράμματα δια βίου μάθησης της ΓΣΕΕ, Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Συντακτών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου. 

Εργάζεται ως Μηχανολόγος στον ΟΤΕ από το 1982 και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των εργαζομένων, εκλεγόμενος σε πολλές θέσεις, οι κυριότερες από τις οποίες είναι: 

– Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών (ΠΕΤ-ΟΤΕ) 

– Αντιπρόεδρος ΤΑΠ-ΟΤΕ

– Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΟΜΕ-ΟΤΕ)

– Πρόεδρος του Οργανισμού Παραθεριστικών Κέντρων του ΟΤΕ (ΟΠΑΚΕ). 

Στηρίζοντας την οικογένεια, την παιδεία και τον πολιτισμό ανέπτυξε κοινωνική δράση εκλεγόμενος σε συλλόγους γονέων Αλίμου, από το 2014 έως σήμερα Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων Αλίμου “Τα Εισόδεια της Θεοτόκου”, από το 2016 έως σήμερα Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου “Διάζωμα” που υποστηρίζει την ανάπλαση των Αρχαίων Θεάτρων και μνημείων και από το 2022 έως σήμερα Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (ΙΡΕΣΕ).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές το Σάββατο με μορφή «γραμμής λαίλαπας» – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Δ. Τεμπονέρας στο Πρώτο: Χρειαζόμαστε μια νέα μεγάλη Αριστερά

Χρυσοχοΐδης στην ΕΡΤ: Κάνουμε restart στην ΕΛ.ΑΣ. – Έρχεται app τύπου “panic button” για τη βία ανηλίκων