25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίωξη στον 40χρονο που κάλεσε τεχνικό υπολογιστών και τον πυροβόλησε: «Ήταν εραστής της πρώην μου»

Κοινοποίηση

Το περιστατικό συνέβη στην οικία του δράστη στην περιοχή Δενδροποτάμου , Θεσσαλονίκης.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων ασκήθηκε εις βάρος του 40χρονου που πυροβόλησε τεχνικό υπολογιστών για πίστευε ότι είχε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο 40χρονος προσκάλεσε στην οικία του τον 29χρονο παθόντα, τον οποίο του συνέστησε φίλος του, ώστε ως ειδικός σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών να του παράσχει, επί πληρωμή, υπηρεσίες που άπτονται σε ανάκτηση ηλεκτρονικών αρχείων σε Η/Υ και σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας ιδιοκτησίας.

Αφορούσε ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο της εν διαστάσει συζύγου του με τρίτα άτομα που είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Κατά τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, η εν διαστάσει σύζυγος του είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον παθόντα ο οποίος αντί ανάκτησης προέβη σε διαγραφή των ηλεκτρονικών αρχείων. Μόλις διαπίστωσε τη διαγραφή τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στο σώμα με ξύλινο κοντάρι και τον πυροβόλησε μια φορά στον μηρό. Ο 29χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν τέσσερα φιαλίδια με μεθαδόνη, 11 ναρκωτικά χάπια, ένας κάλυκας, μια γεμιστήρα πιστολιού κ.α.

Οι αστυνομικοί μαζί με τον πρώτο συνέλαβαν και δύο κορίτσια, ηλικίας 17 και 18 χρονών στην κατοχή εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες κι ένα πιστόλι. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβάσεις των σχετικών νόμων και αφέθηκαν ελεύθερες αφού προσδιορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα με τις βαθμολογίες

ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ