25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΛΙΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΥΓΕΙΑ

Άλιμος: Δωρεάν μέτρηση σακχάρου

Κοινοποίηση

Το Δημαρχείο Αλίμου φωτίστηκε με μπλε χρώμα την περασμένη Τετάρτη για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ο Δήμος Αλίμου προσφέρει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης στους δημότες και τους κατοίκους της περιοχής.

Η αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη αναδεικνύεται ως ένα από τα κυριότερα θέματα υγείας, καθώς ο αριθμός των ασθενών ξεπερνά το ένα εκατομμύριο μόνο στην Ελλάδα και τα 450 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ο Δήμος Αλίμου μας προσκαλεί να επωφεληθούμε από αυτές τις δωρεάν μετρήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα Δημοτικά Ιατρεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, επί της συμβολής των οδών Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00.

Όλοι οι δημότες και κάτοικοι του Αλίμου, ανεξαρτήτως κατάστασης σχετικά με τον διαβήτη, καλούνται να συμμετάσχουν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα: 2109853648 και 2109853580 από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Για τα μέλη των ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες μετρήσεις σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από τα ΚΑΠΗ στα οποία ανήκουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πειραιάς: Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας – Ξυλοκόπησαν 11χρονο για λίγα ευρώ

Καταγραφή και πρώτη εκτίμηση των βλαβών στα έργα υποδομής από την κακοκαιρία στον τραπέζι του υπουργικού Συμβουλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια, αποχωρήσεις και γιουχαΐσματα – Πρωτόγνωρες εικόνες στην τεταμένη συνεδρίαση της ΚΕ