25.9 C
Alimos
27/07/2024
alimos24.gr
Image default
ΑΛΙΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΙΔΕΙΑ

Άλιμος: Βραβεύθηκαν οι απόφοιτοι των Λυκείων που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Κοινοποίηση

Σε μια ζεστή και απλή τελετή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ο Δήμος Αλίμου βράβευσε τους μαθητές των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων του Δήμου που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η τελευτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη” (Κλούβα) στον Άλιμο.

Η Ντόρα Δανοχρήστου, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση δράσεων της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου άνοιξε την εκδήλωση δίνοντας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Επίσης ενημέρωσε πως στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι απερχόμενοι διευθυντές Λυκείων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μαριόλη και τη Ντόρα Δανοχρήστου.

“Η επιτυχία σας μας γεμίζει χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και περηφάνια” είπε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στη συνέχεια απευθυνόμενος στους επιτυχόντες μαθητές και ευχαρίστησε τους διεθυντές και τις διευθύντριες για το έργο τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Αντιδήμαρχος Αλίμου Γιάννης Μαριόλης, είπε μεταξύ άλλων: “Σαν πατέρας και παππούς η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να κυνηγάτε τα όνειρα σας, ακόμη και αν δεν περάσατε στην σχολή της πρώτης σας επιλογής , να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το πετύχετε”.

Τέλος μετά από κλήρωση, εισαχθέντες φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού τις Βρυξέλλες και να δουν τις λειτουργίες και το χώρο του Κοινοβούλιο.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Δώρα Σύρμα, Νίκος Αλεξόπουλος, Γιάννης Αντωνάκης, Γιώργος Μακαριγάκης, η Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γκιόλιας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας Γιάννης Βέργης, οι δημοτικές σύμβουλοι Εύη Δουδωνή, Γεωργία Πάππας, Δανάη Νικολάτου, η πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και δημοτική σύμβουλος Μαρία Ξένου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 1ου Λυκείου Αλίμου και μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Βρεττός, η επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος, διευθύντρια στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δέσποινα Κασάπα και άλλοι υποψήφιοι, καθώς και πολλοί γονείς των μαθητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ReMentoring in Sports Project: European Partners Convene in Lisbon to Explore Cutting-Edge Training Approaches

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα ηγεσία του ΓΕΕΘΑ: Καλή επιτυχία στο έργο τους

Ένας Αλιμιώτης που ήταν στο Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου 1973, θυμάται…